Pluxee hledá zaměstnavatele roku 2024

Prestižní ocenění Pluxee Zaměstnavatel roku přijímá přihlášky pro rok 2024. Firmy se mohou registrovat na webu soutěže a vyplněnou přihlášku odeslat do 10. dubna 2024. Soutěž hodnotí firmy z pohledu lidských zdrojů pomocí odborné a měřitelné metodiky.

Prestižní ocenění Pluxee Zaměstnavatel roku právě přijímá přihlášky pro rok 2024. Firmy se mohou nezávazně registrovat na webu soutěže, ale kompletně vyplněnou přihlášku musejí odeslat nejpozději do 10. dubna 2024. Letošní ročník slibuje řadu novinek. Zaměstnavatel roku je v ČR jediná soutěž, která firmy hodnotí z pohledu lidských zdrojů pomocí odborné a měřitelné metodiky. Smyslem soutěže je ocenit a vyzdvihnout společnosti, které se o své zaměstnance nejlépe starají. Nová značka Pluxee zůstává nadále titulárním partnerem Zaměstnavatele roku, jehož historie se datuje již od roku 2003. Vzhledem k tomu, že je český trh práce stále velmi rigidní, mohou firmy využít péči o zaměstnance jako svoji konkurenční výhodu. Loňská ocenění zahrnovala kategorie do 500, do 5000 a nad 5000 zaměstnanců, a to na celostátní úrovni i v jednotlivých krajích. Vedlejší ceny jako je Cena personalistů za nejlepší HR projekt či Cena za ochranu zdraví nebudou chybět ani letos. Soutěž také vyhlásí Kantýnu roku, která ocení kvalitní zaměstnanecké stravování. Ocenění Férový zaměstnavatel, které vychází z hodnocení samotných zaměstnanců na webu atmoskop.cz, se bude nově vyhlašovat v kategoriích do 100, do 1000 a nad 1000 zaměstnanců. Také se bude udělovat cena Zaměstnavatel roku v kategorii státní správa, veřejný sektor a státní podniky. Metodika Saratoga se využívá k hodnocení firem. Jde o celosvětově využívaný kontrolingový nástroj sledující desítky ukazatelů firem z různých pohledů. Firmy se rozdělují do sektorů a porovnávají se nejprve v rámci své skupiny a teprve poté mezi sebou. Podle Daniela Čapka by firmy neměly s přihlašováním váhat, protože umístěním na předních příčkách se vzhledem prestiži soutěže jednotliví zaměstnavatelé vymezují na trhu práce.
Sdílet:
Zpět na blog